Mat / Meny

Meny


Fredag:

19.00 – 21.00 Kveldsmat for A-kort på skolene. Brødmat serveres

Lørdag:

06.30 – 09.30 Frokost for A-kort på skolene. Brødmat serveres

11.30 – 14.30 Lunsj for A- og B-kort på Scandic Hamar. Gryterett med ris og brød serveres
17.30 – 21.00 Middag for A- og B-kort på Scandic Hamar. Taco buffet serveres.

Søndag:

06.30 – 09.30 Frokost for A-kort på skolene. Brødmat serveres

10.30 – 14.30 Lunsj for A- og B-kort på Scandic Hamar. Pasta Bolognese med brød serveres.

De med forskjellig matallergi skal gi beskjed om dette til turneringsledelsen senest 1 uke før turneringsstart. De vil da finne sin mat som er tilrettelagt for sitt behov på et eget bord på samme sted. Kun de med riktig bånd slipper inn i matsalene på skolene og Scandic Hotell.

Maten leveres av:
Scandic HamarALLERGIER:

Nå nærmer Talent cup seg og i den forbindelse er det viktig at dere gir beskjed hvis det er noen som har allergier som vi bør vite om, i forhold til maten.

Svin: Ingen av de varme måltidene inneholder svinekjøtt. Da det gjelder brødmåltidene så er det pålegg der som ivaretar de som ikke kan spise svinekjøtt. Dere trenger ikke å gi beskjed om at dere har spillere som ikke spiser svin.

Halal: Ber om at de som må ha måltider som må tilberedes på «Halal vis» ordner seg selv eller spiser brødmat som også blir satt frem. Dere trenger ikke å gi beskjed om at dere har spillere som må ha Halal mat.

Gluten: Det blir satt fram brød som er glutenfri. Det blir også lagd måltider som er tilpasset. Spør betjeningen da dere skal spise. Fint hvis dere gir beskjed snarest mulig slik at vi får tatt hensyn til dette.

Laktose: Det blir satt fram melk og smør som er laktosefri. Det blir også lagd måltider som er tilpasset. Spør betjeningen da dere skal spise. Fint hvis dere gir beskjed snarest mulig slik at vi får tatt hensyn til dette.

Fisk: Ingen måltider blir servert med fisk. Dere trenger ikke å gi beskjed om at dere har spillere som ikke spiser fisk.

Nøtter: Ingen måltider blir servert med nøtter. Hvis det dreier seg om at spilleren ikke kan være i samme bygg som de som spiser nøtter, skal dere gi beskjed. Dere trenger ikke å gi beskjed om at dere har spillere som ikke spiser nøtter hvis det ikke er hyper allergi som nevnt over.

Det blir satt frem epler og bananer til alle måltider

A-kort: Kveldsmat og frokost foregår på skolen dere overnatter og lunch og middag serveres på Scandic Hotel Hamar under gitte tidspunkt. Må dette endres tar dere kontakt med sekretariatet så ser vi hva vi får til

B-kort: Alle måltider foregår under gitte tidspunkt på Scandic Hotel Hamar. Må dette endres tar dere kontakt med sekretariatet så ser vi hva vi får til